Ruilen en Retourneren

 

ZICHTTERMIJN & RETOURREGELS

Voor alle Goudsite bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de dag van aflevering. Een zichttermijn betekent dat u het product mag bekijken. Houdt er rekening mee dat een artikel niet meer geretourneerd mag worden als u het product gedragen heeft.  

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. 

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourprocedure. Dit betekent dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. U dient binnen 14 dagen aan te geven dat u uw bestelling herroept, waarna u nog eens 14 dagen de tijd heeft om uw bestelling naar ons te retourneren. Hierna is het niet meer mogelijk uw bestelling te retourneren, tenzij dit voorafgaande van de bestelling met één van onze medewerkers is besproken. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 30 dagen. 
  • als het artikel compleet is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
  • aangetekend terugsturen (handtekening voor ontvangst) via een verzender, bijvoorbeeld PostNL. is niet verplicht, aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Echter is onze ervaring dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, aangezien bij PostNL (of andere verzenders) in een enkel geval een pakket kwijt kan raken. Wanneer u aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren. Het gaat dan om:

  • Producten waarin op verzoek gegraveerd is
  • Producten die op speciaal verzoek gemaakt zijn, zoals trouwringen
  • Producten die op maat gemaakt zijn. 
  • Producten met draagschade. In dit geval mogen wij de daardoor ontstane waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag.

 U kunt uw bestelling retourneren naar:

WERNER

Hoogstraat 85  3131BM VLaardingen

 

RETOUR EN RUILEN

U kunt uw retour of ruiling via email aanmelden.

Retour
Meld uw retour aan via het contactformulier en stuur het pakketje zoals hierboven vermeld aan ons terug vergeet niet het ordernummer te vermelden. U dient het pakketje wel te frankeren. 

Wanneer uw bestelling via pakketpost is verzonden, raden wij altijd aan deze ook als pakket naar ons te retourneren om beschadigde artikelen te voorkomen. Als koper bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig verzenden van uw pakket. Wanneer het artikel tijdens de retourverzending beschadigd, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld.

 

 

Beoordeling van uw retour
Binnen de zichttermijn heeft u het recht uw aankoop te beoordelen, zoals u dat in een winkel ook zou doen. Echter, als blijkt dat het aan ons teruggestuurde artikel voor andere doeleinden is gebruikt, bijvoorbeeld het dragen ervan, en dat ten gevolge hiervan draagschade is ontstaan, dan bestaat de kans dat eventuele waardevermindering in rekening wordt gebracht. Als blijkt dat de schade een waardevermindering van 100% ten gevolg heeft, dan kan Goudsite besluiten terugbetaling te weigeren. In dat geval kunt u ervoor kiezen om het artikel op uw kosten door ons aan u te laten terugsturen.

Terugbetaling van gemaakte kosten
Terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt alle gemaakte kosten vergoedt, behalve de kosten voor het retourzenden. Deze kosten zijn voor uw rekening, tenzij het toegestuurde product beschadigingen bevatte of u het verkeerde artikel heeft ontvangen. In dat geval zullen wij de door u gemaakte verzendkosten achteraf aan u vergoeden. 

Verzendwijze van uw retour
Goudsite adviseert om retourzendingen aangetekend te versturen. Dit is geen verplichting, dit is een advies. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het veilig aankomen van uw pakketje bij Goudsite, dus aangetekende zendingen geven dan meer zekerheid. 

Verwerkingstijd van uw retour
De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, zodra wij uw retour zending behandelen ontvangt u bericht per e-mail. Verwerking kan tot maximaal 14 dagen in beslag nemen. 

Ruilen
Meld uw ruiling aan via het contactformulier, tijdens het aanmelden van uw ruiling kunt u direct aangeven voor welk artikel u het te retourneren artikel wenst te ruilen. Let erop dat u de juiste kleur en/of maat aangeeft. Wij maken de nieuwe order dan bij afhandeling van uw retour direct in orde. Mocht er een prijs verschil zijn, betalen wij dit of terug of wij zullen u een verzoek tot bij betaling sturen via de e-mail. Als wij uw betaling ontvangen hebben zal deze order verder afgehandeld worden. Voor een vlotte afhandeling ook de kleine sticker met de barcode aan de buitenzijde van het terug te zenden pakket plakken.

Verkeerd artikel ontvangen
U kunt dezelfde procedure aanhouden als een normale retour, maar tijdens het aanmelden aangeven dat het om een verkeerd geleverd artikel gaat. Mocht een artikel geruild worden door een fout van Goudsite of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening. 

Defect artikel
Heeft u een defect of beschadigd artikel ontvangen? Neem dan z.s.m. contact met ons op. Is het defect ontstaan nadat u het artikel heeft gedragen? Dan zijn wij verplicht het artikel eerst terug te sturen naar de leverancier ter reparatie of omruiling. De leverancier beoordeelt het mankement en geeft een passende oplossing. 

Retourlabel
Wanneer u een defect of beschadigd artikel heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice o.v.v. uw ordernummer met bijgevoegde foto's. U ontvangt van ons een retourlabel waarmee u het pakket kosteloos kunt terugsturen. Mocht na ontvangst van uw pakket blijken dat u onterecht een retourlabel heeft ontvangen, brengen wij de pakketkosten à €6,95 bij u in rekening. Dit wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

 

KLACHTEN EN GESCHILLEN

Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Dan horen wij dit graag. U kunt met uw klacht/geschil ook terecht bij de geschillencommisie 

© 2018 - 2024 Goudsite | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel